News Photo

Szerinted ki lesz a 4. Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamának bajnoka?

  • 2011. augusztus 19.

Szerinted ki lesz a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamának bajnoka? Tegyél egy jelet a kedvenced mellé! (fotók a Nemzeti Vágta Facebook oldalán)


Szöllősi Györgyi

Szöllősi Györgyi Nógrád megyében, Salgótarjánban született. Először két évig a Satelit TV-ben dolgozott, majd három esztendőn át a Hír TV-ben szerzett szakmai rutint, ezt követően pedig a Duna TV-ben kapott feladatokat felelős szerkesztő-műsorvezetőként. Napjainkban a Magyar televízió műsorvezetője. 2011-ben először indul a Jótékonysági Sztárfutamon, ahol négyéves kislánya szurkol majd neki.



Trokán Nóra
A 25 éves színésznő szülei szintén szakmabeliek: Trokán Péter és Papadimitriu Athina. Nővére, Trokán Anna a Budapesti Kamaraszínház színésznője. 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Innentől a Kecskeméti Katona József Színház tagja. A nagyközönség 2011-ben a TV2 Nagy Duett című műsorkapcsán ismerte meg. Idén először száll nyeregbe a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán. Számára ugyan csak a részvétel a fontos, mégis jó esélyekkel pályázik a győzelemre, hiszen gyermekkora óta lovagol.



Hajas László
Az 56 éves mesterfodrász, Budapesten született és itt nőtt fel. Miután Hajas nevét már mindenütt ismerték az országon belül, külföldi "hódítóútra" indult, s számos multinacionális céggel dolgozott együtt. Rengeteg európai városban "turnézott", fodrászversenyeken zsűrizett. 2006. augusztus 20-án a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapta a fodrászszakma határainkon túl is elismert kreatív műveléséért, illetve oktatói tevékenységéért. A Nemzeti Vágta állandó versenyzője, idén negyedszer indul, bár eddig szinte mindig leesett a lóról. Idén végre nyerni szeretne.



Kaszás Géza
Budapesten született az 54 éves színész. Pályáját a Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után 1979-ben a Szegedi Nemzeti Színházban kezdte. 1989-től a Független Színpad tagja. Karakterszínész, aki sikerrel alakít romantikus hősöket, színházban játék és tévéfilmekben. Tavaly indult először a Jótékonysági sztárfutamon, idén a győzelemre hajt.



Kunkli Tivadar

A 47 éves thaibox világbajnok, Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok. Miskolcon született. Idén indul először a Nemzeti Vágtán, és nem retten meg a kihívástól.


Pintér Tibor
Musical és operett színész, énekes, a Sziget Színház igazgatója, a Komáromi Lovas Színház művészeti igazgatója, rendező, producer. 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem Operett-Musical szakán Szinetár Miklós osztályában. Filmek, lemezek kötődnek a nevéhez. Gyermekei: Janka és Máté. 2010-ben megnyerte a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamát, idén is hasonló sikerekre pályázik.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?