Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Borsodi Vágta: Megnyerte a közönséget az új helyszín

Augusztus 13-án egy új helyszín, Hernádkak-Belegrád adott otthont a negyedik Borsodi Vágtának, amelyre több ezren látogattak el a hétvégén, köztük több száz gyermek.

- Az előző évekhez képest idén minden eddiginél jobban sikerült a Nemzeti Vágta Előfutama, amelynek az időjárás is kedvezett – mondták elégedetten a szervezők.

A sikeres pályaszentelést bizonyítja az is, hogy tíz lelátón szurkolt a közönség kedvencének: a Borsodi Vágtát végül Szuhakálló képviseletében Gajdos Zsolt nyerte Fantázia nevű lovával. A második helyen a Dunakeszit képviselő Szabó Nikolett futott be My Colt Medál hátán, harmadik pedig Érsekhalma színeiben Téglás Balázs lett Ic For Me nevű lovával. Ők tehát biztosan ott lesznek és képviselhetik településüket szeptember 16-18. között a budapesti Hősök terén, a Nemzeti Vágta előfutamain.

A Borsodi Vágta változatos programját színesítette LaciBetyár is, aki szintén elnyerte a közönség tetszését, a körülbelül 600 gyermek látogató körében pedig a pónilovaglás és az ugrálóvár volt leginkább népszerű.

A fiatal lovasok a Kishuszár Vágtán mérték össze tudásukat, a futam nyertese a Csemő színeiben versenyző Hrubos Boróka lett Ragyogóval. A Kocsitoló versenyt pedig Bőcs csapata nyerte.

Fotógalériánk a 2016-os borsodi Vágtáról »

2016. augusztus 17.