News Photo

Molnár Gyöngyi új lovával edz

  • 2016. augusztus 21.

Ismét hatalmas küzdelem várható a budapesti Hősök terén, 2016. szeptember 16-18. között immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Nemzeti Vágtát. Molnár Gyöngyi kétszeres Vágta-győztesként indul a dicsőségért Tahitótfalu színeiben.

Tizenhárom induló település képviselői között győzedelmeskedett Molnár Gyöngyi a Bakonyi Vágtán, ahol egész családja szurkolt érte. Új lóval indult, így ahogy mondta: nem tudta, mire számítson, ám az eredmény is azt mutatta, jól kijönnek My Colt Mordállyal.

- A kvalifikáció volt a cél. Leginkább saját magam, illetve a kettőnk párosát szerettem volna letesztelni, hogy milyenek vagyunk együtt és fel szerettem volna mérni azt is, hogy jól csináljuk-e a felkészülést. Most először ugyanis nem ment Alagra a lovam. Itthon, Érsekhalmán készülünk. Van egy kis legelőnk, ahol nyugodtabb munkát szoktunk végezni, egyébként pedig az erdőben edzünk – magyarázta Molnár Gyöngyi, aki szerint a budapesti verseny még komolyabb lesz, hiszen ott már az előfutamok legjobbjai mérkőznek majd meg egymással.

2016. augusztus 18.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?