News Photo

Inkább stílusos, mint trendi

  • 2016. szeptember 14.

Puzsa Patrícia, a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamának résztvevőjeként természetesen a lovas elegancia jegyében választ magának ruhát a Hősök terén megrendezendő versenyre, a hétköznapokban viszont a trendi helyett a stílusos ruhadarabokat kedveli a Vígszínház színésznője.

A Vígszínház tehetségét mostanában a tervezői ruhák érdeklik a legjobban. Igyekszik olyan darabokat keresni, amik annyira különlegesek, hogy akár egy életre szólhatnak. „Nem sokat, hanem minőséget próbálok vásárolni. Nem feltétlenül igénylem, hogy ne jöjjön velem szemben az utcán ugyanaz a ruhadarab, de az megnyugtató, ha benyúlok a gardróbba és csupa különleges ruhát találok benne.”

A fiatal színésznő több remek szerepben is látható a Vígszínházban, amit ma már a családjának tekint, ő A dzsungel könyve Túnája, most pedig az Audienciában próbál. Nem sokon múlt azonban, hogy a színházi helyett a cirkuszi közönség tapsát hallgatja esténként. „Erősen vonzott a lovas cirkusz világa, de csak B-tervként arra az esetre, ha nem sikerül megvetnem a lábamat a színházban. Egy ismerősömtől hallottam a Théâtre du Centaure-ról és elkezdtem videókat nézni tőlük, amitől elképedtem. Ha nem kaptam volna szerződést Temesvárra, majd fél évvel később a Vígszínházba, akkor most lehet, hogy Franciaországban dolgoznék, de hál’ Istennek hazakerültem.”

Puzsa Patrícia a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) megsegítése érdekében küzd a győzelemért a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán.

2016. szeptember 14.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?