Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

A legszebb Vágta PORTa: Sarkad és Nagyszalonta!

A PORT.hu, a legnagyobb hazai internetes programajánló portál és a Nemzeti Vágta közösen hirdette meg a Vágta korzón bemutatkozó települések, kistérségek pavilonjai közül a Legszebb Vágta PORTa díjat.

A legszebb Vágta PORTa díjat annak a településnek ítélik, aki a legötletesebben teszi vonzóvá települését, térségét. A nyertest a zsűri egyéni szempontok alapján választotta ki, nyereménye pedig egy 5 millió forint értékű hirdetési felület a Port.hu oldalán, valamint egy éves kommunikációs partnerség a Nemzeti Vágta részéről.

Örömmel adhatjuk közre a hírt, hogy a nyertes SARKAD és NAGYSZALONTA testvérvárosok lettek.  Sarkad város Békés megye északkeleti részén, a Fekete-Körös jobb oldalán, a román határ mentén helyezkedik el. A megyeszékhelytől 30, Gyula városától 16 kilométerre található. A Bocskai István erdélyi fejedelem által alapított Nagyszalonta pedig, Nagyváradtól 38 km-re a Kölesér partján fekszik.

Nem csoda, hogy ez az „iker” PORTa lett a nyertes, hiszen tökéletesen megfelel a Nemzeti Vágta szellemiségének: meleg fogadtatás, szép dekoráció és nem utolsósorban: finom friss házi pogácsa várta a betérőt!