Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Bácskai Vágta a családi vigadalom – május 28.

A Nemzeti Vágta bácskai előfutamán a végsőkig menő verseny mellett szerepet kapott a szórakozás is. A színpadon énekkarok, néptánc csoportok és modern tánccsoportok színpompás és csengő-bongó forgataga váltotta egymást.
A versenypályán és környékén, a küzdelem szüneteiben fogat és kettes fogat hajtás, csikós bemutató, gyermekfutam szórakoztatta a vendégeket.
Változatos családi programot kínált a hagyományos kézműves mesterségek bemutatója, mely során az érdeklődők ki is próbálhattak egy-egy mesterfogást, és a „bácskai ízek” bemutatója, ahol mindenki elmerülhetett a finomságok önfeledt kóstolgatásában.

A nagysikerű rendezvényt a Sárga Taxi zenekar nosztalgia koncertje zárta, mely megmozgatta, táncra késztette az ide látogatókat.

A Bácskai Vágtát, a Nemzeti Vágta bajai előfutamát Nemesnádudvar színeiben Molnár Gyöngyi nyerte. A második és harmadik helyen Baja képviseletében Németh János, és Érsekhalma hírét öregbítve Kulisity Rita végzett. Ők hárman mérkőzhetnek meg a legjobbak között a budapesti Nemzeti Vágta döntőjében.