News Photo

Nyerjen pónicsikót a Kocséri Vágtán

  • 2011. június 23.

A Nemzeti Vágta Elővágtáinak következő állomása Kocsér. Június 26-án, vasárnap, a kocséri sportpályán kerül megrendezésre az újabb verseny.

Színes, változatos programok, férfias küzdelem, nemes verseny várja az idelátogatókat. Vajon milyen lesz az idei Kocséri mezőny? Tavaly bizonyította ügyességét a Kocséri Vágta győztese, a ceglédi színekben vágtató lovas, aki a Nemzeti Vágtán egészen a Középdöntőig jutott el.
Talán idén sikerül a dobogóra is fellépnie valamelyiknek a kocsériak első három helyezettjéből.

A rangos eseményt a huszárok, és majorett-ek látványos, és fúvószenekarral kísért felvonulás nyitja meg. Közreműködik az Abonyi Fúvószenekari Egyesület, és a Kiskun Huszár és Hagyományőrző Egyesület.

A Nemzeti Vágta Kocséri Előfutamának szüneteiben a vendégek részt vehetnek a Magyaros ízek főzőversenyen, majd megtekinthetik a Polgármesterek fogathajtó versenyét. Ezt követően sor kerül a Csikós és lovasbemutatók izgalmas sorára (puszta ötös hajtás, western lovaglás).

Később a kocséri óvodások majorett műsora, a Gábor Áron Általános Iskola néptánc-csoportja, illetve a Kocséri Népkör vegyes kórusa szórakoztatja a résztvevőket.
Az ünnepi kavalkádot vidámpark, kirakodóvásár és fotókiállítás teszi teljessé.

A nap végén tombolasorsolás, ahol a fődíj egy gyönyörű pónicsikó.

 



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?