Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Vágtasson a MÁV-START-tal szeptember 15-16-án!

Önt is érdeklik a Nemzeti Vágta színes programjai a Hősök terén? Szívesen barangolna a települések bemutatkozására szolgáló Vágta Korzón vagy megkóstolná a közkedvelt "Országkonyha" legjobb fogásait? Váltson 50%-os alkalmi menettérti jegyet, kérjen rá egy pecsétet a helyszínen a MÁV-START munkatársaitól, és visszafelé is olcsóbban utazhat!
 
 
Szeptember 15-16-án újra lovasok lepik el a főváros szívét, az  Andrássy út  és a Hősök tere  lóversenyek, lélegzetelállító lovas bemutatók és egyben mára az ország egyik legnépszerűbb eseményének a színhelyévé változik. Több száz nevező és megszámlálhatatlan látogató biztosította már eddig is, hogy a Nemzeti Vágta rendezvényeinek sikere töretlen legyen.
 
 
 
Kedvezmény:
A MÁV-START Zrt. és a GySEV Zrt. a 2012. szeptember 15-16-án megrendezésre kerülő Nemzeti Vágta rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú jegy árából.
 
Hogy tudja igénybe venni a kedvezményt?
A kiindulási állomáson váltson 50%-os alkalmi menettérti jegyet.
Üljön fel a vonatra – legkorábban szeptember 14-én 0.00 órakor -, és utazzon el a kiválasztott helyszínre.
Vegyen részt a kiválasztott programokon, majd keresse fel a MÁV-START kollégáit a Szépművészeti Múzeum előtti információs sátorban, hogy lepecsételhessék vonatjegyét.
Így az érvényes lesz a visszaútra is.
 
A menetjegyet a visszaútra 2012. szeptember 17-én éjfélig lehet igénybe venni.
 
 
 
Menetjegyek ellenőrzése:
Bélyegzés hiányában a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló elszámolja a menetjegyet, és felszámítja az előírt pótdíjat is.
 
Jó szórakozást, kulturális élményekben gazdag időtöltést kíván a MÁV-START Zrt!
 
 
 
 
 
 
2012.09.10.