Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Kaposvár harcba száll

Kaposvári Vágta – augusztus 25. |

20 város lovasa száll harcba Kaposváron, Augusztus 25-én, 12:45-től a Meistro Lovasklubban, a Nemzeti Vágta utolsó előfutamán. Minden eddiginél többen állnak rajthoz Kaposváron. Soha ilyen színes programsokaság nem várta a helyszínre érkezőket, mint idén.

 

 

 

Kaposvár a kultúra egyik fontos bástyája, színjátszásáról ismert, egyetemi város, püspöki székhely. A térség a lovas kultúra egy kiemelkedő központja is. Idén 20 település áll rajthoz a térségből, hogy nemes küzdelemben, kemény, és tisztességes versenyben megmérkőzzenek a budapesti döntőben való indulás jogáért.

A látogatók izgalmas lovas futamokat láthatnak 13 órától, ezzel párhuzamosan mulatságos póni, kamasz, betyár, huszár és szamár futamok, dunántúli és székely huszárbemutató, szabadidomítás, látványos kaszkadőr show, kitartásos magasugrás, tűzoltó bemutató zajlik majd.

Majd, a lovas programokat követően kaposvári zenekarok szórakoztatják a mulatni vágyókat.

Kaposvár, Augusztus 25, 12:45, Meistro Lovasklub, a Nemzeti Vágta következő előfutama.

Program:
12:45   Ünnepélyes megnyitó
13:00   Kaposvári Vágta előfutamok
18:00   Kaposvári Vágta döntő

Futamok között színes programkínálat:
Szabadidomítás * Póni-, kamasz-, betyár-, huszár-, szamár futam * Kaszkadőr show * Juhos Együttes * Lő és ember – kitartásos magasugratás * Székely és Dunántúli huszárok * Zenés-énekes lovasshow

2013. augusztus 23.