Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

“A lovaglás olyan, mint a biciklizés”

Nemzeti Vágta – Budapest, szeptember 20-22. Izgatottan készülnek az idei OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam résztvevői a megmérettetésre. A versenyzőket; Homonnay Zsoltot, Pintér Tibort, Sárfalvi Pétert és Stohl Andrást, tegnap Domonyvölgyben, a családias hangulatú sajtótájékoztatón, Mondok József a Nemzeti Vágta társelnöke, Szotyori-Nagy Kristóf a Nemzeti Vágta versenyigazgatója és a Jótékonysági Sztárfutam névadó szponzora képviseletében Nagy Zoltán Péter az OTP Bank Nyrt. marketing igazgatója hivatalosan is felkérték, hogy induljanak az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamon.


A tegnapi tréningen az ötödik lovas, Kaszás Géza nélkül gyakoroltak a hírességek Domonyvölgyben. A sztárok komolyan veszik a kihívást, hiszen nyereményükkel egy-egy alapítvány működését támogatják. Az indulók közül mindenki a maga módján készül a Vágtára; Pintér Tibor a napi edzésre, Homonnay Zsolt a fogyókúrára esküszik. Sárfalvi Péter egykori jeles öttusázó az egyetlen a résztevők közül, aki nem indult még a Nemzeti Vágtán, jóllehet ő az igazán “profi”, saját bevallása szerint azonban újra bele kell jönnie a lovaglásba, de nem aggódik, mint mondja, “a lovaglás olyan, mint a biciklizés”. 

  

Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank marketingigazgatója a sajtóeseményén elmondta, hogy az OTP Bank társadalmi szerepvállalásában elsődleges szempont a közösségépítés és esélyteremtés, azon belül is a hátránnyal élő társadalmi csoportok megsegítése, így külön öröm számukra, hogy immár 3. éve a futam részesei lehetnek. Idén a bank hozzájárulásával a nyereményeket megduplázzák, így a nyertes ötszázezer forintot nyer az általa képviselt alapítványnak.

A versenyt a szeptember 20-22-i hétvégén, a Hősök Terén tekintheti meg a nagyérdemű!

2013. augusztus 31.