Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Adj vért a Nemzeti Vágtán és ments meg három életet!

„A magyar nemzetben ott a hit, mely minden helyzetben utat mutat számára. Ott az erő, mely segítségével bármikor talpra áll és ott az összetartozás tudata, mely a hit mutatta úton végig kíséri. E hármas értéket, hit, erő, összetartozás testesíti meg a Nemzeti Vágta is.”

A Ments Életet közhasznú alapítvány, amely szervezet egyik alapítója Lázár Vilmos a Magyar Lovas Szövetség és a Nemzeti Vágta elnöke és a fenti gondolat megfogalmazója, szeretné felhívni a figyelmet a véradás rendkívüli fontosságára.Mutassuk meg, hogy a mai rohanó világban is meg tudunk állni egy pillanatra és segítünk rászoruló, beteg és elesett honfitársainkon. Egy egészséges ember számára ez csak néhány percet és egy tűszúrást, másnak akár az életet is jelentheti. 

A Nemzeti Vágtán (szeptember 21-22. szombat-vasárnap 11-18h-ig) a Ments Életet közhasznú alapítvány az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel karöltve várja a segíteni szándékozó véradókat. 

Fontos!!! Feltétlenül hozz magaddal személyi igazolványt, lakcímkártyát és TAJ kártyát!!!

Minden véradó ajándékba kap egy Sópipa2 készüléket!

Aki esetleg nem tud vért adni, az is segítheti alapítványunkat azzal, ha like-olja facebook oldalunkat és követi, megosztja híreinket, hiszen ezzel is felhívja az ismerősei figyelmét a véradás fontosságára. Akár egy kattintással is életeket menthetsz! www.facebook.com/mentseletet.adjvert

Szeretettel várunk a Műcsarnok mögött, a Benczúr utca és az Olof Palme sétány sarkán felállított véradó sátorban.

Ments Életet Közhasznú Alapítvány

2013. szeptember 6.