Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Lovas Dámák stílusos öltözékei

A Nemzeti Vágta Lovas Dámái idei öltözékeivel a dáma szó jelentése átértelmeződik. A klasszikus dáma mai értelemben véve a modern nő, akinek temperamentumos jellemével szorosan összefügg a divatos öltözködés, valamint a kényelemre való törekvés. Zoób Kati célja az volt, hogy öltözékei összekapcsolják a modern nőt egy tradicionális társadalmi eseménnyel, valamint jelmezszerűség helyett aktuális divatüzenetet közvetítsenek. A stílusos öltözékeket a Katti Zoób szalonban próbálták a modernkori dámák; Bényi Ildikó, Dióssy Klári,és Rátonyi Krisztina.
Zoób Katit 20 éves tervezői tapasztalata, a legmagasabb minőségű kézműves kidolgozás iránti elkötelezettsége révén számos országos és nemzetközi díjjal tüntették ki. Zoób Kati nevéhez jelenleg összesen négy divatmárka kapcsolódik: a luxusminőségű konfekció-vonal, a Katti Zoób Couture, a személyre szabottság és az Art Deco hatással párosuló Katti Zoób Haute Couture, valamint az exkluzív ATTITUDE - Katti Zoób és a már 2013-as keletkezésű kötöttárú márka a Chance - Katti Zoób.
 
  
 
“A SZEGEDI SZEFO Zrt.-vel közös kötött vonal kapcsolódik az egész lovas világ természet közeliségéhez és ez jelenti számomra az eseményhez illő kortárs eleganciát.”
 
  
 
Bényi Ildikó, a Kívánságkosár, az Önök kérték!, a Sírjaink hol domborulnak, valamit a Dankó radió  műsorvezetője, a hamarosan induló Dankó Klub háziasszonya, remekül érezte magát a Kati által tervezett ruhában, mint mondta; “Kati nagyon eltalálta, ki vagyok én. Nem mindegy, hogy egy öltözetet csak a rendezvény kedvéért visel az ember, vagy jól is érzi magát benne, én imádok ebben a ruhában nő lenni.”

Rátonyi Krisztina, a Noé barátai és a hamarosan induló A repülő osztály című vetélkedő  műsorvezetője kifejtette, hogy a koncepció szerint az alapszín a fekete-fehér, a mintákban viszont eltérnek a ruhák. “Bármikor, bármilyen alkalomra felvenném ezt a ruhát, annyira tetszik. Kati mindenre gondolt, az elegancia mellett az időjárásra is igyekeztünk felkészülni.

 
  
 
Dióssy Klári, a Család-barát magazin műsorvezetője szintén nagyon lelkesen próbálgatta a számára tervezett ruhát. “Vidéki lány vagyok, de még soha nem ültem lovon, a Vágtán sem voltam még. Izgatottan várom a hétvégét.” 

A Lovas Dámák felvonulása, Détár Enikővel, Janza Katával és Gubik Petrával kiegészülve, szeptember 22-én vasárnap délután tekinthető meg.
 
  
 
2013. szeptember 19.