Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Biztonságiak vitték el Pintér Tibort

Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán idén második helyezést ért el Pintér Tibor. A színész a futam végeztével gratulált versenytársainak, majd Alex nevű lován sietve az istállók felé vette az irányt.
Tibor azonban a nagy tömeg és a rajongók miatt kénytelen volt leszállni a lóról és a biztonsági őrök segítségét kérni. Végül ők vezették ki Tibort a Hősök teréről, de csak azért, mert a színészt már várták a SYMA Csarnokban, ahol az általa rendezett EDDA musicalt, A KÖR című előadást játszották, amelyben Tibor a férfi főszereplő.

"Gratulálok Sárfalvi Péter olimpikonnak, idén ismét egy új bajnokot avattunk. Fantasztikus érzés volt ismét részt venni a Vágtán, tudva azt, hogy egy másik nagy feladat is vár rám az este folyamán. Fontos volt, hogy egy jó hangulatú, sportszerű verseny legyen, egymásra vigyázva lovagoljunk, miközben nyerni szeretnénk. Sajnálom, hogy színházi feladatai miatt Homonnay Zsolt barátom nem lehetett velünk. Az eufórikus hangulatom tovább fokozódott az esti előadáson, a társulatommal most először játszottunk nagy sportcsarnokban, óriási sikerrel. Ez a nap a megmérettetések napja volt!"
 

 
 
Óriási kockázatot vállalt Tibor azzal, hogy főszereplőként egy színházi bemutató előtt másfél órával versenybe szállt a Nemzeti Vágtán. Családja szerint is veszélyeztette a maga testi épségét és egy előadás sikerét. Lovas tudásának és kiváló szervező képességének köszönhetően aztán mindkét megmérettetésen kiválóan teljesített.
 
2013. október 3.