Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

„Minden percét élveztem” Puzsa Patrícia komoly célt tűzött ki a jövőre

Kalandos és elképesztő élmény – így jellemezte első Nemzeti Vágtáját Puzsa Patrícia, aki az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán szállt volna nyeregbe, lova viselkedése miatt azonban visszalépett a versenytől.

– Iszonyatosan vitt a szívem, én még felültem volna a lovamra, de miután már harmadik alkalommal is ledobott, jobbnak láttuk így, minthogy valami később történjen. Nem szeretem feladni a dolgokat, de tudom, hogy így volt a legjobb. Másnap visszanéztem a történteket és még mindig remegek, ha belegondolok, hogy mit láttam. Kívülről teljesen más volt, mint belülről átélni az egészet – mondta Puzsa Patrícia, aki a Jótékonysági Sztárfutamban az OTP Bank által felajánlott 200 ezer forintos pénzdíját a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek (MSOSZ) ajánlotta volna fel.

 

– A Vágta minden percét élveztem annak ellenére, hogy iszonyat veszélyes volt, amit csináltunk. Négy hetet készültünk ezzel a pacival és ezen kívül még három hetet a saját lovammal. Úgy volt, hogy a sajátommal indulok a versenyen, de megsérült, így végül a tatai lóval, Kalandorral vágtunk neki. A reggeli próbastartnál már éreztem, ez nekem nagyon fog tetszeni, mert nagyon jól sikerült! Elképesztő volt a hangulat délután is a Hősök terén. Nagyon nyugodtan mentem be a pályára. Magasan volt az adrenalin szintem, amikor viszont elkezdett bolondozni a lovam, egy kicsit én is befeszültem – magyarázta a Vígszínház színésznője, aki az izgalmak után egy pohár pezsgővel zárta a napot.

– Nagyon boldog lennék, ha jövőre újra indulhatnék és kipróbálhatnám, hogy milyen az, amikor ennyi ember előtt lovagol valaki. Így egy percig sem gondolkodnék, ha lehetőséget kapnék. Komoly célt tűztem ki magam elé!

Fotógalériánk a 2016-os OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamáról »

2016. szeptember 28.