Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Geszti megajándékozta Sasvárit

Sasvári Sándor idén is lóra ült a Nemzeti Vágtán. Ezúttal viszont nem a sztárok között vágtázott, hanem az előfutamok napján tartott bemutatót. De mindezt csak azután tette, hogy átvette Geszti Pétertől a barátság jelképét, a Komatálat

A Nemzeti Vágta előfutamai előtt Geszti Péter Sasvári Sándort is megajándékozta egy finomságokkal teli komatállal, a barátság jelképével. A színész-énekes nyerte tavaly a jótékonysági sztárfutamot, az idei versenyen azonban úgy döntött, nem indul. A színművész ennek ellenére megkapta a Nemzeti Vágta kreatív igazgatójától a bőségtálat, amellyel Geszti a sztárfutam hírességeit kérte föl a futamra. Sasvári Sándor örömmel vette át a tálat, amely parasztkolbászt, hagymát, szalámit és további ízletes magyar ételeket tartalmazott. A művész szeme felcsillant a sok finomság láttán, amelyet vélhetően egymaga fogyaszt majd el, mivel családja vegetáriánus.

„A feleségemet nem tudom meglepni vele, mivel ő nem eszik húst” – árulta el a családi titkot Sasvári, aki az ünnepélyes átadás után lóra ült, minek után elvállalta, hogy bemutatót tart a pályán. Az előfutamok között három bemutató kört lovagolt és megmutatta a pályát a televízió nézőinek. A színész nagy bánatára színházi elfoglaltságai miatt nem maradhatott sokáig a rendezvényen.