Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Hírlista

 • A Vajdasági Vágtával indulnak a Nemzeti Vágta előfutamai

  2021. június 19-én Szabadkán 16 lovas áll rajthoz az idei első Elővágta futamon. A Vajdasági Vágta évek óta része a Nemzeti Vágta Elővágta sorozatának. Az idei évben a vajdasági magyar lovasokat éri az a megtiszteltetés, hogy megrendezzék az év első előfutamát.

 • Nyeregbe Vidék, Nyeregbe Magyarország!

  Idézzük fel együtt az elmúlt évek legszebb, legizgalmasabb Vágta pillanatait! Nézd meg összefoglaló kisfilmünket, és szurkoljunk együtt az idei, 2021-es indulóknak, akik 15 helyszínen versenyeznek majd a legjobbnak járó díjakért!

 • Október elején jön a 14. Nemzeti Vágta

  Több év után visszatér a népszerű Jótékonysági Sztárfutam is

  2021-ben 14. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Vágta, amely során júniustól kezdve 15 helyszínen kvalifikálhatják magukat a lovasok a budapesti döntőbe. Idén újabb résztvevő településekkel bővül az Elővágta versenysorozat, így most már Iván és Csemő legjobbjai is megmutathatják tudásukat a közönségnek. Visszatér a népszerű Jótékonysági Sztárfutam – sok év után megint magyar hírességek pattannak nyeregbe. A döntő október 2-án és 3-án zajlik majd a fővárosban, a Hősök terén, amelyet vasárnap délután ismét élőben közvetít a Duna Televízió.

 • Nemzeti Vágta 2020

  Összefoglaló kisfilm

 • Ördög Alen a 13. Nemzeti Vágta győztese

  Szoros küzdelemből került ki nyertesként Porva képviseletében Ördög Alen Ricardó nyergében a Nemzeti Vágtán a Hősök terén. A Millenniumi emlékű helyszínén megrendezett kétnapos esemény során számos versenyszámban mérhették össze tudásukat a lovasok.

 • Eljött a döntő napja

  Elérkezett a Nemzeti Vágta második napja, délután ki derül, ki nyeri a 2020-as versenyt.

 • Kisorsolták a 13. Nemzeti Vágta előfutamait

  A vírushelyzet miatt a megszokottaktól eltérően, szűk körben és online közvetítésen keresztül sorsolták ki a Nemzeti Vágta idei döntőjének előfutamsorrendjét. A versenyt október 10-én és 11-én a fővárosi Hősök terén rendezik meg zárt kapus formában. Az eseményt a Duna TV közvetíti.

 • Vasárnap tartották a Vácdukai Vágtát

  Idén először csatlakozott a Pest megyei település a Nemzeti Vágtához. Vasárnap Vácdukán fergeteges lovas ünnep volt, a selejtezők mellett számos érdekes program várta az érdeklődőket.