News Photo

Bácsfeketehegy lovasa nyerte a szombati Vajdasági Vágtát

  • 2024. május 27.

A Hűség nyergében lovagló Koncz Dorottya nyerte Bácsfeketehegy képviseletében a 12. Vajdasági Vágtát szombaton. Az egész napos rendezvény – amelynek a szabadkai lóversenypálya adott otthont – nyitotta meg a Nemzeti Vágta 14 előfutamból álló idei szezonját, amely során 10 hazai és 4 határon túli megmérettetést rendeznek.

Másodikként a Fantáziát lovagló temerini Földes Luca ért célba, harmadikként az adorjáni Zboray Viktória, aki Licino Londonnal indult. Negyedik helyezett – aki még bejutott a Nemzeti Vágta szilvásváradi döntőjébe – Rostás Zsolt lett, Vajk nyergében, aki Magyarkanizsát képviselte.

A Huszárgyerek futamot a Jáde nyergében ülő Vajda Anna nyerte, Péterrévét képviselve. A Kishuszár Vágtában a kishegyesi Domján Korinna ért elsőként célba, aki Bohócot lovagolta. Második leggyorsabb az oromi Vajda Balázs volt, Félix-Fantázia nyergében.

A 12. Vajdasági Vágtán rendeztek kocsitoló versenyt, ügetőfutamot, római kori kocsik versenyét, díjlovagló bemutatót, és Parasztvágtát is.A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?