Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Sztárokkal rajtol a Balatoni Vágta

- Barabás Évi, Bebe és Mészáros Árpád Zsolt is ellátogat Rádpusztára -

A 2010-es vágtaszezon egyik legkülönlegesebb helyszínéül szolgáló előfutamán, a Balatoni Vágtán olyan ismert emberek teszik tiszteletüket, mint például az RTL Klub műsorvezetője, Barabás Évi, a Back II Black frontembere, Bebe, valamint az Operettszínház sztárja, Mészáros Árpád Zsolt. Az elővágta színes programjain kívül az izgalmakról a Balaton Régió több tucat településéről érkező lovasok gondoskodnak.
Gulyásparti, kézműves vásár, solymász bemutató, hagyományos ízek és bio ételek, valamint hagyományőrző programok várják a látogatókat május 9-én a Nemzeti Vágta rádpusztai előfutamán. A Balatoni Vágta színes programjaira számos olyan híresség látogat el, mint például az RTL Klub műsorvezetője, Barabás Évi vagy a Back II Black énekese, Bebe.
 
 
 
Családjával látogat ki a Balatoni Vágtára Mészáros Árpád Zsolt, aki múlt héten előadásával lenyűgözte nyíregyházi előfutam közönségét. „A múlt héten nagyon jól éreztem magam a Nyírségi Vágtán, ahol énekeltem is a Rómeó és Júliából egy részletet. Lehet, hogy itt is fogok, és én leszek a Nemzeti Vágta hivatalos előfutam-énekese.” – mesélte nevetve Árpád, aki már teljes erőbedobással készül a Nemzeti Vágta júniusi jótékonysági sztárfutamára.
 
A Balaton Régió több tucat településéről érkeznek jobbnál jobb lovasok a megmérettetésre, amelynek tétje, hogy indulhassanak a Nemzeti Vágta budapesti döntőjén.