Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Huligánok a Bácsalmási Vágtán

A Hooligans zenekar koncertje teszi még érdekesebbé a Bácsalmási Vágta színes programjait, ahol negyven település lovasai állnak rajthoz, hogy tovább öregbítsék Bácsalmás nevét: sokan lépnének a tavalyi győztes, Németh Sándor nyomába, aki a város színeiben nyerte meg a Nemzeti Vágtát. Ő is jelen lesz a tavalyi nyertes lóval, National Face-szel, hogy elmesélje a Vágtához kapcsolódó élményeit.
Fogathajtás, hagyományőrző programok és bemutatók, kulturális és gasztronómiai különlegességek, finomabbnál finomabb ételek várják a látogatókat a Nemzeti Vágta bácsalmási előfutamán május 8-án, ahol a Hooligans zenekar tagjai is tiszteletüket teszik. Noha Endiék nem pattannak nyeregbe, a fantasztikus hangulatú koncert garantált.
 
 
 „Szeptemberben jelenik meg a nyolcadik lemezünk, amelyről a Bácsalmásiak már hallhatnak egy új dalt is” – árulta el Endi, a zenekar dobosa. 
A lovas futamok izgalmáról a Bács-Kiskun megye negyven településéről érkező lovasok gondoskodnak, akik mind egytől egyig a tavalyi győztes, Németh Sándor nyomdokaiba szeretnének lépni, aki Bácsalmás színeiben szakította át a célszalagot. A tavalyi Vágta nyertese is ott lesz a bácsalmási előfutamon, hogy a győzelemhez kapcsolódó kedves élményeivel buzdítsa az indulókat.
 
 
Németh Sándor a tavalyi Nemzeti Vágta győztese