Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Kaszás Géza csatlakozik a Nemzeti Vágta sztárfutamához

- A népszerű színész is lóra ül a jótékonysági megmérettetésen -
Kaszás Gézával bővül a jótékonysági sztárfutamon induló hírességek névsora. Terecskei Rita, Pintér Tibor, Hajas László, Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt mellett a népszerű színész-producer is nyeregbe pattan a Nemzeti Vágta sztárfutamán, június 6-án, a Hősök terén.

Kaszás Géza mindig figyelemmel kísérte a Nemzeti Vágta futamait a televízión keresztül, ám most ő maga is nyeregbe pattan: indul a júniusi jótékonysági sztárfutamon.

Egyszer már megfordult a fejemben, hogy indulok a versenyen a Recept Klub színeiben, Kovács Lázár barátomat képviselve, na de a viccet félre téve, tavaly is érkezett felkérés erre az igazán megtisztelő feladatra, de akkor nem tudtam elvállalni, mert nem fért volna bele az időmbe.” – árulta el Géza.

 
Kaszás Géza

A színész-producert Geszti Péter idén is felkereste, s arra kérte, hogy induljon a jótékonysági sztárfutamon. Géza először hezitált, majd végül elvállalta.

Amikor Péter a napokban felhívott a megtisztelő ajánlattal, kértem egy kis gondolkodási időt, ugyanis öt éve nem ültem lovon. Elmentem Dunakeszire a mesteremhez, aki először azt tanácsolta, ne induljak, mondván, ehhez a versenyhez komoly kondíció szükséges. Aztán felültem a lóra és jobban ment, mint gondoltuk volna, ezért úgy döntöttem, eleget teszek a felkérésnek. Ráadásul egy film miatt újra fontossá vált az életemben a lovaglás” – tette hozzá Géza, aki győzelme esetén a Szent Erzsébet Segítő Kezek Egyesületének ajánlja fel a nyereményét, amelynek ő az elnöke, felesége pedig a szakmai vezetője. A színész mindent megtesz annak érdekében, hogy ezzel a nyereménnyel is segíthesse a fogyatékkal élőket, ezért elszántan, minden nap gyakorol a Nemzeti Vágtára.