Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Sasvári Sándor is nyeregbe száll a Nemzeti Vágtán

- A színész idén díjugrató tehetségét mutatja be a Hősök terén - Sasvári Sándor, noha idén sem vesz részt a jótékonysági sztárfutamon, mégis indul a Nemzeti Vágtán. A népszerű musicalszínész az Aranyos Kupa június 2-i hivatalos díjugrató versenyén méretteti meg magát, amelynek soron következő helyszíne a Nemzeti Vágta keretén belül a Széchenyi Pálya lesz, az 56-osok terén.

Sasvári Sándor idén sem indul a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán, ám mégis nyeregbe pattan a magyar városok és falvak ünnepén: Sasvári Sándor az Aranyos Kupa díjugrató versenyen mutatja meg lovastudását a nagyérdeműnek.

„Nagyon örülök, hogy idén a díjugratást is felvették a Nemzeti Vágta programjába. Ráadásul az Aranyos Kupa már nagyon régóta létezik Magyarországon, egy nívós, tradicionális versenysorozatról van szó. Aranyos egy híres díjugrató ló volt, az ő emlékének adózunk a futamokon. Szinte minden hétvégén indulok a megmérettetéseken, így természetes, hogy a Vágtán is részt veszek benne.” – mondta Sasvári Sándor, aki 1987-óta aktívan díjugrat „B” kategóriás versenyeken, és rendre komoly eredményeket ér el.

„Egy hónappal ezelőtt a dunaharaszti Aranyos Kupán első helyezést értem el, most is nagyon remélem, hogy jó eredménnyel fogok zárni, bár a múlt heti versenyt sajnos ki kellett hagynom” – árulta el a musicalszínész, aki színházi elfoglaltságai miatt a sorozat őszi döntőjén soha nem tudott részt venni, ám az idei fantasztikus eredmények miatt igyekszik erre időt szakítani, hogy végre magasba emelhesse a hőn áhított kupát, amelyre idén nagy eséllyel pályázhat.