News Photo

Zamat és hangulatjelentés az Országkonyháról

  • 2010. június 04..

Lehetetlen feladatra vállalkozik, aki írásban szeretné bemutatni a Nemzeti Vágta Országkonyháját: ugyanis még nem találták fel a megkóstolható és megszagolható cikket… Bármerre nézünk, csodálatos ételeket látunk, a levegőben úszó zamatos-magyaros illatok közé a könnyű rozé és pálinka harmóniái keverednek. A hagyományos-rusztikus stílusban berendezett Országkonyha vendégcsalogató íz élményeiről Frank Sándort, a Venesz díjas mesterszakácsot kérdeztük, aki egyben a Nemzeti Vágta gasztronómiai szakértője is. - Zavarba ejtően gazdag a választék, merre induljon az éhes látogató?
- Az Országkonyhán idén hat régió különleges ételeit kóstolhatják meg a vendégek: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun, Zala, Erdély, Bácska és Csongrád. Minden ré


A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?