News Photo

Közeledik a magyar lovassport ünnepe

  • 2011. augusztus 26.

Közeledik a magyar lovassport ünnepe, a Nemzeti Vágta!

Szeptemberben immár negyedik alkalommal rajtol el hazánk leggrandiózusabb lovas eseménye, Budapest történelmi középpontjában, a Hősök terén! Az idei Nemzeti Vágta számos izgalmas újdonságot ígér, a jól megszokott magas szakmai színvonal megtartása mellett, így aki eddig még nem vett részt az eseményen, ezúttal igazán érdemes lesz kilátogatnia szeptember 14-18 között! – Garantáltan nem fog csalódottan haza térni. A rendezvény 5 napja alatt: sportesemények, fergeteges hangulat, kulturális és gasztronómiai programok gazdagítják a Nemzeti Vágta döntőjének izgalmait.



Széchenyi Pálya - (szept. 14-16.) helyszín: 56-osok tere – Bemutatkozik az összes lovas sportszakág, látványos sportbemutatók
Országkonyha; Bor- és Pálinkafalu - (szeptember 14-18.) helyszín: Műcsarnoktól sz 56-osok teréig
Vágta Korzó - (szeptember 18-19.) helyszín: Andrássy út
Nemzeti Vágta futamai – (szeptember 17-18.) helyszín: Hősök tere

A verseny és a fesztivál forgatagában megpihenni, mulatni vágyókat hamisíthatatlan magyar vendéglátás várja az ’56-osok tere és a Széchényi pálya között elterülő Országkonyhában. Idén az olyan igazi ínyencségnek számító tradicionális hús alapanyagok - az őshonos magyar állattenyésztés büszkeségei - kerülnek a terítékre, mint a mangalica, a szürke marha, a liba és a tavi, folyami halak.

A jó étel mellé, jó ital is dukál!

Újdonság, hogy ebben az évben az Országkonyha mellett, a Bor- és Pálinkafalu is kitárja kapuit! Itt a tájjellegű faházakban, magyar italkülönlegességek válogatott darabjaival oldhatják a versenyek okozta fesztültséget a vendégek! Csütörtökön, pénteken és szombaton közkedvelt előadók esti koncertje szól talpalávalónak.

ÚJDONSÁG a Hősök tere versenypályán!
Szkíta harckocsik modern köntösben? Ez is a Nemzeti Vágta!


A Nemzeti Vágtára versenyire kilátogatókat egy merőben új, lélegzetelállító program várja, melyet egy igen kimerítő felkészülés előzött meg a versenyzők részéről.
Szombaton premier!!!!! Bemutatkozik a Nemzeti Vágta programsorozatának új sportága a Fogatvágta!


A Fogatvágtáról részletesebb beszámolóval hamarosan jelentkezünk! Annyi biztos, hogy az új versenyben nem kisebb nevek állnak majd rajthoz megmérettetni magukat, mint a népszerű showman, Fábry Sándor, Rékasi Károly színművész vagy az EDDA frontembere, Pataky Attila!
Azoknak a vállalkozó kedvű lovasoknak, akik szerencsét próbálnának egy Elővágtán, hogy bejussanak Magyarország legrangosabb lovas eseményére, már csak egy lehetőségük maradt, az Alagi Vágta, melyet 2011. szeptember 3-án rendeznek meg.

A teljes programsorozat ide kattintva érhető el!

Tartson velünk 2011-ben is a Nemzeti Vágta színhelyein szeptember 14 és 18 között!

Kövessen minket a Facebookon, hogy első kézből értesüljön minden fontos információról!



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?