Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

A vízilabdások 2014-ben is rajthoz állnának

- Bár a homokos talajon futás próbára tette erejüket -

A Nemzeti Vágtán évről évre megrendezik az immár hagyománnyá vált kocsitoló versenyt. A sportolók csapata tavaly ifjú vízilabdásokból állt, olyan élsportolókból, mint Sánta Dániel, Nagy Viktor, Decker Ádám, Jansik Szilárd, és Kovács Péter. A fiatal tehetségek először vettek részt indulóként a Nemzeti Vágtán és bátran próbálták ki magukat egy számukra új és ismeretlen versenyszámban.
  
 
Az élsportolók persze hozzá vannak szokva a kemény edzésekhez, a homokos talajon futás és a kocsitolás mégis próbára tette erejüket. Csapatuk tavaly holtversenyben második helyen végzett a sztárok alkotta brigáddal, de mint mondják, csak a jó hangulat számít. „Éppen valamelyik nap néztük meg a Nemzeti Vágtán készült képeket, felidéztük a versenyt, nagyon jól szórakoztunk, szívesen részt vennénk idén is, ha úgy jön ki a lépés.”- mondja Szilárd. Péter és Ádám is hasonlóképpen lelkesen mesélt: „Jó volt az egész Nemzeti Vágta hangulat, szuper buli volt, érdekesek voltak a programok, jó volt, hogy kipróbálhattuk magunkat egy számunkra új dologban. Természetesen idén is örömmel mennénk a versenyre.
 
Szilárddal a minap Bebe egyik számát hallgattuk a rádióban, aki ugye benne volt a rivális kocsitoló csapatban, eszünkbe jutott róla, hogy mennyire jól éreztük magunkat.”- tette hozzá Dani. A tavalyi felállásban Viktor vezette a csapatot, Ő húzta, vezette, a többiek tolták a kocsit. „Remekül érzetük magunkat a versenyen, az egész rendezvény, maga a Vágta nagyon jó hangulatú volt. Elvittem a feleségemet és a nagyobbik gyerekemet, aki rajong a lovakért, szóval nagyszerű családi program kerekedett.
 
  
 
Fiatal pólósaink a Magyar Bajnokság után most jól megérdemelt pihenésüket töltik. Vajon 2014-ben is találkozhatunk velük a Nemzeti Vágtán?
 
2014. június 20.