Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Öröm és show, igazi verseny

Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam ismét nem okozott csalódást a nézőknek! A résztvevő színészek lelkesen és komolyan küzdöttek a győzelemért, ugyanakkor könnyedén és vidáman vágtáztak a pályán.

Nagy kérdés volt, vajon ki kerül a dobogó legfelső fokára, hiszen Kaszás Géza és Pintér Tibor szinte minden évben rajthoz állt a Sztárfutamon, míg Homonnay Zsolt csak másodszor, Buch Tibor pedig először lovagolt a Hősök Terén. A színészek már a felkészülés során komolyan vették feladatukat, mégis mind az edzések, mind pedig a verseny előtti előkészületek vidám hangulatban teltek.

Kaszás Géza rajtolt a legjobban, Apostol nevű lovával rögtön az élre tört. Őt követte Pintér Tibor Csibész nyergében, harmadikként Homonnay Zsolt Angellel, a sort Buch Tibor és Lili zárták. A futam alatt a sorrend változatlan maradt, a verseny mégis izgalmas volt. Az első két helyért folyamatosan zajlott a küzdelem, Pintér Tibor majdnem átvette a vezetést. Buch Tibor legalább fél körrel elmaradt a mezőnytől, de mindvégig lelkesen hajtotta a lovát, a közönség hangos ovációval biztatta. A bajnok Kaszás Géza lett, győzelmével az OTP Bank jóvoltából a Kézenfogva Alapítvány- Fogadd el, Fogadj el! közvélemény-formáló programja 500.000Ft támogatáshoz jutott. 

2014. szeptember 23.