Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Oszter A. mozgássérültekkel készül a Vágtára

- Keszthelytől Budapestig meg sem áll a színésznő - Oszter Alexandra több száz kilométeres lovas túrára indul mozgássérült sporttársaival együtt. A Nemzeti Vágta jótékonysági futamának indulója ezzel a Keszthelytől-Budapestig tartó, tíz napos lovaglással készül fel a június 1-jei megmérettetésre

  Oszter Alexandra Bercivel, egy magyar parasztlóval indul a több száz kilométeres Velo túrán
Oszter Alexandra Bercivel, egy magyar parasztlóval indul a több száz kilométeres Velo túrán

 

Oszter Alexandra több száz kilométeres lovas túrára készül. A színésznő egy különleges lovascsapattal együtt vágtázza végig az országot, akik között mozgássérült és ép sportolók egyaránt megtalálhatók.
A túra Keszthelyről indul és Budapesten, a Nemzeti Vágtán zárul. A különleges mozgássérült lovascsapat a „vágta” alatt megáll Veszprémben és Székesfehérvárott.  A VELO Túra lovasait minden városban a helyi polgármesterek vezetésével a lovas és fogyatékos szervezetek képviselői üdvözlik.

A színésznő a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán is indul
A színésznő a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán is indul

„Az edzőm, Nagy Balázs révén kerültem közel a mozgássérült lovasokhoz. Miután a lovaglás a szívügyem, és nagyon tetszett a program, illetve maga a lovas terápia is rendkívül szimpatikus, úgy éreztem, én is segíteni akarok.Tíz napon át lovagolunk majd, ez egyben felkészülés is lesz a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamára, amelyen szintén elindulok. Igaz, nem vágtázunk, de a lovammal remekül összeszokunk majd az úton, ami nagy előnyt jelent a Vágtán” – mondta Alexandra, aki egyáltalán nem tart a több száz kilométeres lovaglástól, sőt, alig várja, hogy Berci nevű magyar parasztlovával elinduljanak.

Minden nap gyakorol a versenyre
Minden nap gyakorol a versenyre

 

Oszter Alexandra és Geszti Péter együtt