Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Már lehet jelentkezni a Turizmus Világnapja programjaira

Szeretné jobban megismerni Budapestet? Regisztráljon és egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit a Turizmus Világnapján, szeptember 27-én, csütörtökön!

 

A Turizmus Világnapját ünnepelve a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) idén is turisztikai nyílt napot szervez partnereivel együttműködésben. 2018-ban az a megtiszteltetés érte hazánkat, hogy a World Tourism Day házigazdája Magyarország, pontosabban Budapest lesz.

A nyílt naphoz eddig közel 40 programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók. A programok egy része ingyenes, más részük kedvezményes, azonban a legtöbbjük előzetes regisztrációhoz kötött.

Különleges tárlatvezetések, felfedezendő épületek, rendhagyó vezetett séták, rejtett budapesti kulisszatitkok várják a látogatókat. Az idei évben ráadásul a BFTK saját szervezésű attrakcióval is készül: a résztvevők egy régi Ikarus kabrió buszból tekinthetik meg a fővárost, majd a Bálna Budapest különleges épületét is felfedezhetik idegenvezető segítségével.

Jelentkezni a BFTK budapestinfo.hu oldalán lehet, szeptember 26-án (szerda) délig, az alábbi linken: https://www.budapestinfo.hu/hu/2018---turizmus-vilagnapja.

2018. szeptember 10.