Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

VERSENYZŐ

Kicsi Frank - Vízilabdás csapat

Versenyző:
Simon Adrián, Illés Sándor, Fazekas Tibor, Fejős Róbert, György Dávid, Simon Roland

Versenyző bemutatása:

Simon Adrián: 29 éves, a Honvéd felnőtt vizilabda csapat játékosa. 11 éve játszik profi szinten. Szeretne még többet fejlődni és a csapat hasznára lenni. A Testnevelési Főiskolán szerzett edzői szakképesítésével szeretne a jövőben érvényesülni. Jelenleg a kertészeti szak iránt érdeklődik.

Illés Sándor: A Racionet Honvédban vízilabdázik, mellette pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem ötödéves joghallgatója. Nyáron Universiade-győztes lett Gwangju-ban a vízilabda válogatottal. Másodszor van kint a Nemzeti Vágtán.

Fazekas Tibor: 13 éve vízilabdázik. Jelenleg a Racionet-Honvéd csapatában játszik, legjobb eredményei eddig: Ifjúsági Európa és felnőtt Magyar bajnoki első helyezés. Tanulmányait az ELTE PPK-n végzi harmadéves hallgatóként.

Fejős Róbert: 21 éves, a Honvéd játékosa. Tíz éve vízilabdázik és másodéves edzőjelölt.

György Dávid: 2004 óta vízilabdázik, a Honvédnál kezdte a pályafutását és azóta is ott játszik,2012 óta már a felnőtt csapatban. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen Sportszervező szakán  másodéves hallgató.
Eredményei: Magyar bajnoki negyedik (1013 Honvéd); Ifjúsági világbajnoki ezüstérmes(2012 Perth); Junior világbajnoki negyedik (2013 Szombathely); Junior EB ezüstérmes (2014 Tbiliszi); 2x Komjádi Kupa győztes (2010, 2012 Honvéd)

Simon Roland: 23 éves, a Honvédban játszik már tízedik éve. A Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul kereskedelem és marketing szakon