News Photo

Izgalmas versenyek várhatóak szombaton, a Viharsarki Vágtán

  • 2022. szeptember 05.

Elérkeztünk az utolsó Elővágta futamhoz a budapesti döntő előtt, amelyre szeptember 10-én, Sarkadon kerül sor. A programban többek közt fogathajtó emlékverseny és csikós bemutató is várja a nézőket, valamint szemtanúi lehetünk a Jótékonysági Sztárfutam edzőversenyének is.

Minden készen áll, hogy megrendezésre kerüljön az utolsó Elővágta, egy határhoz közeli gyönyörű kisvárosban, Sarkadon. A lovasok és a versenypálya is készen áll, már csak a hangos szurkolás és a csodás hangulat hiányzik a helyszínre!

A Viharsarki Vágta a huszárok bevonulásával és ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, pontban 9 órakor. A délelőtt a a kishuszár és a felnőtt előfutamokkal, valamint a kétfordulós akadályhajtás első fordulójával indul. Az ebéd mellé hangulatos csikós bemutatót „tálalnak”, ahol garantáltan senki nem fog unatkozni. A verseny kísérőprogramjaként vadászhajtás is szórakoztatja majd a nézőket.

16:50-től izgalmas pillanatoknak lehetnek szemtanúi, ugyanis a Jótékonysági Sztárfutam újabb edzőversenyét tekinthetik meg a helyszínre látogatók, ahol a hírességek a Nemzeti Vágta előtti utolsó közös versenyükön mérkőznek meg egymással. Résztvevői tánc- és színművészek, egészen pontosan, Sipos Imre, Széchenyi Krisztián, Krajnik-Balogh Gábor és a tavalyi győztes, Bács Péter.

A nap fénypontjaként végül sor kerül a Nemzeti Vágta sarkadi rendezvényének döntőjére és a díjátadásra, amely után a győztes települések és lovasaik Budapesten, a Hősök Terén állhatnak ismét starthoz október 1-jén és 2-án.

Nyeregbe Vidék! Nyeregbe Magyarország!

2022. szeptember 5.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?