Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Együtt ünnepel a Nemzeti Vágta és az egyik leghíresebb magyar lovas

Idén is lesz Equifest – A ló ünnepe - A Nemzeti Vágta együtt ünnepli a lovakat Richter Flóriánnal, az egyik leghíresebb magyar lovassal, aki számos nemzetközi elismerés után tavaly elnyerte a cirkuszművészet Oscar-jánák számító arany díjat Monte Carlo-ban. A több generációs artista család világsikerű sarja hazánk jeles lovas eseményén, az Equifest kiállításon mutatja be Horse Evolution című legújabb produkcióját, ahol természetesen Magyarország első számú lovas rendezvénye, a Nemzeti Vágta is képviseli magát. A Vágta standja számos látnivalóval várja az Equifest látogatóit


Richter Flórián

Idén a Nemzeti Vágta ismert arcaival ünnepelhetjük a lovakat. A gyönyörű állatok, neves zsokék és tenyésztők mellett a tavalyi Vágta győztese, Suták Vanda is ott lesz az Equifest-en. Magyarország legjelentősebb lovas rendezvénye november 6-8. között lesz a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A tavaly több tízezer embert vonzó kiállítás idén is igazán különlegesnek ígérkezik. A meglehetősen karizmatikus Richter Flórián Horse Evolution című show-jának világpremierjével lép fel. Az egyedülálló és látványos műsor az ember és ló közötti tökéletes harmóniát mutatja be. A show rendezője, aki egyébként a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítójának fia, rengeteg nemzetközi elismerés után tavaly a Monte Carlo-ban rendezett 32. fesztiválon nyerte el a cirkuszművészet Oscar-jánák számító Arany Bohóc-nagydíjat.


Richter Flórián

A kiállításon ezúttal is a lovak, a lótenyésztők, a szakemberek, és a lovas turizmus képviselői kapják a főszerepet, de rengeteg színes program várja még az érdeklődőket. Lesz gyermeklovas ügyességi verseny, huszár és csikós bemutató. A lovassport különböző fajtáit is megismerhetik a nézők, sőt lovagi tornát is láthatnak. Továbbá a helyszínen már kaphatók a jövő évi Nemzeti Vágta jegyek is.


Richter Flórián

További információ a www.equifest.hu weboldalon található, a www.tex.hu weboldalon pedig elővételben vásárolhatnak jegyet az érdeklődők.


Richter Flórián feleségével