Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Homonnay idén nem a Nemzeti Vágtán,

hanem a színpadon brillírozhat

| Homonnay Zsolt, az Operett Színház művésze, hónapok óta lelkiismeretesen készül a Jótékonysági Sztárfutamra. A színész év közben is sokat lovagolt, edzett a versenyre, azonban a Nemzeti Vágta vezetőségének legnagyobb sajnálatára idén mégsem nem tud indulni a futamon. A Nemzeti Vágta nagyszabású rendezvényének első napján, szeptember 21-én szombaton, nyolc ország részvételével Nemzetközi Futam versenyét élvezheti a nagyközönség, a Sztárfutam csak ezek után, délután 17 órától tekinthető meg. Zsoltnak viszont ebben az időpontban más kötelezettsége van, a Miskolci Színház színpadán lép fel.


Teljesen lesújtott a hír, hogy átkerül az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam szombatra. Sajnos ezen időpontot  már nem tudom szabaddá tenni, a Miskolci Nemzeti Színházban van kiírt előadásom. Nagyon jó csapat jött össze idén is, egymásra figyelő, lovat és lovassportot szerető, intelligens  "lovasbanda" - mindenki esélyes a győzelemre, ettől lesz még izgalmasabb a verseny! Az edzéseket és a készülést nem hagyom abba természetesen, bízom az utolsó pillanatig ...hátha ...mégis...

A többieknek jó és sportszerű versenyzést kívánok ... Ahogyan az edzésen is történt. 
És vasárnap ha máshogy nem, de nézőként ott leszek a Vágtán!!!
Tenya (Pintér Tibor) mindent bele!!!!!!

Homonnay méltó ellenfele lett volna a Sztárfutam indulóinak, mivel több mint húsz éve lovagol, már rutinos Vágta versenyző, hiszen idén másodszor szállt volna nyeregbe a Hősök Terén. 

Vajon mit szólnak ehhez riválisai, és ki lesz helyette az ötödik lovas? 

2013.szeptember 6.