News Photo

Információs térkép és forgalomkorlátozás

  • 2013. szeptember 20.

Szeptember 20-22. között a Hősök Terén és környékén, látványos, izgalmas programsorozat várja a látogatókat; a települések lovas versenye, bemutatók, idén először nemzetközi futam, és sztárok is nyeregbe szállnak, hogy szórakoztassák a közönséget. Péntektől az 56-osok terén az Országkonyha bőséges kínálata várja a gasztronómia szerelmeseit, szombaton pedig megnyitja kapuját a vásári forgatag is az Andrássy úton kialakított Vágta Korzón, ahol az induló települések, valamint kézművesek és más érdekességek mutatkoznak be.
A rendezvény ideje alatt útlezárásokra kell számítani, ennek részleteit alább közöljük. A megnövekedett forgalom miatt kérjük a nagyközönség megértését és türelmét.Megállási tilalom lép életbe szeptember 20.(péntek) 18 órától a Bajza utca - HŐSÖK TERE - ANDRÁSSY ÚT, OLOF PALME SÉTÁNY, Kós Károly sétány, Dózsa György út, 56-osok terén. A megállási tilalmat szeptember 23. (hétfő) hajnali 04 órakor oldják fel.

A szervezők kérik a látogatókat, hogy tekintettel az Európai Autómentes Napra, amennyiben tehetik tömegközlekedéssel, gyalog vagy kerékpárral érkezzen a helyszínre!

A MÁV-START Zrt. idén is 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Nemzeti Vágta budapesti döntőjére vasúton érkezők számára a teljesárú vonatjegy árából. (Információk a www.mav-start.hu honlapon.)
2013. szeptember 20.


A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?