Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Lovas Dámák bemutatója

Elegáns hölgyek, lovas sport etikett, szebbnél szebb ruhaköltemények, pompás hintók – a Nemzeti Vágta Lovas dámáinak bemutatója.

A 2014-es Nemzeti Vágta Lovas dámái: Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Janza Kata az Operett Színház képviseletében, Széchenyi Viktória, gróf Széchenyi István családhoz tartozó Magyarországon élő egyik leszármazottja, Kulcsár Edina, az idei Magyarország Szépe szépségverseny első helyezettje, Bényi Ildikó és Morvai Noémi, az MTVA műsorvezetői.

Janza Kata és Bényi Ildikó már részt vettek korábban is a Lovas dámák bemutatóján, a többi hölgy most először szerepelt dámaként a Nemzeti Vágtán. A színésznők az Operett Színház jelmezeit, korhű ruháit viselték. A műsorvezetők ruházatát Hampel Katalin, Zoób Kati és Magyarország legnagyobb Lovas áruháza, a Nagy Lovas Kft. készítette. Kulcsár Edina ruháját Náray Tamás tervezte, Edina ezt viselte a szépségversenyen is. Széchenyi Viktória egy autentikus, reformkori öltözékben pompázott. A csinos dámák Pazar ruhakölteményei elbűvölték a közönséget. 

 

 

2014. szeptember 23.