News Photo

Kocsitolásban is nyerők: Pezsgővel ünnepelt a magyar amerikaifutball-válogatott

  • 2015. szeptember 20.

Óriási izgalommal követte a közönség a Nemzeti Vágta MVM PAKSI ATOMERŐMŰ Kocsitoló versenyt, ahol hazánk ismert vízilabdásai, valamint a magyar amerikaifutball-válogatott tagjai mérkőztek meg Kocs község kocsitolóival.

Jól startoltak az amerikaifutball-válogatott tagjai, annak ellenére, hogy először találkoztak a kocsitolással.

- Kicsit nehezebbre számítottunk, attól féltünk, hogy az első kanyarig sem fogjuk bírni! De hála Istennek, nem volt nagy különbség a mi sportunk mozgásához képest és nagyon jól szerepeltünk! Inkább a talaj nehezítette meg a munkát, hiszen nehéz volt a homokon megtapadni és lendületet venni. A táv viszont épp megfelelő volt, hiszen a mi sportunk is a rövidtávon való nagy erőbefektetésről szól - mondták a magyar amerikaifutball-válogatott tagjai, akik számára nem kérdés: ha jövőre is indulnak a versenyen, elsődleges céljuk, hogy megvédjék címüket.

- Jó volt a rajtunk. Robbanékonyan indultunk, rögtön bementünk a belső ívre és már az elején lehagytuk a többieket. Nem volt taktikánk. Ezt a pozíciót meg tudtuk tartani, toltuk tovább, ameddig csak bírtuk! Talán, ha még egy félkört kell mennünk, már nagy bajban lettünk volna – nevettek a fiúk.

2015. szeptember 20.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?