Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

V. Ceglédi Vágta

Itt a nyár, elérkezett a gasztronómiai fesztiválok időszaka. Cegléd első nyárindító fesztiválja 2017. június 16-17-18-án lesz, mely egy igazi ízlelőbimbókat kényeztető rendezvénynek ígérkezik. Itt, a X. Laskafesztivál keretein belül rendezik meg június 18-án, vasárnap az V. Ceglédi Vágtát. A Nemzeti Vágta területi selejtezője ezúttal is az esemény csúcspontja lesz, de egész hétvégére bőséges programot kínálnak a szervezők.

A Ceglédi Vágta előfutamaiban a térség lovasainak szurkolhat majd a közönség. A leggyorsabb három versenyző indulási jogot szerez a 10. születésnapját ünneplő Nemzeti Vágtára, amit a budapesti Hősök terén rendeznek meg, szeptember 15-17 között. A programok között Kishuszár Vágta is lesz, aminek győztese szintén ott lehet a budapesti megmérettetésen.

A futamok között lesznek lovasbemutatók, agárfuttatás. A helyszínen egész napos kézműves vásárral, helyi termékek piacával, vidámparkkal várják az ide látogatókat. A közönség esti szórakoztatásáról könnyűzenei koncertek gondoskodnak majd.

A hétvége rendezvényei ingyenesen látogathatók!

Nyeregbe Vidék! Nyeregbe Magyarország!

További infók. www.vagta.hu

facebook.com/CeglediVagtaHirek/

Fotógalériánk a IV. Ceglédi Vágtáról »

2017. június 12.