Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

VERSENYZŐ

Gyenesi Favágók (kék)

Versenyző:
Német Barbara, Szabó Réka, Varga Anna, Smidéliusz Csaba, Szép Szabolcs, Takács Péter, Kovács János

Versenyző bemutatása:

Varga Ilona

Zalaszentjakabon lakik az Állatorvosi Egyetemre jár 18 éves szabadidejében sokat lovagol és néptáncol, mint testvére. Szereti a népviseletet, szívesen jár kedvenc néptánccsoportjával ropni a csárdást

 

Takács Péter

41 éves, tűzoltó Nagykanizsán. Szabadidejêt családjával tölti, és focizik. A beceneve az volt, hogy beton, mert olyan kemény kötésű volt.

 

Szép Szabolcs

Nagykanizsán lakik és ott tűzoltó 37 éves. Szabadidejét szülőfalujában tölti családjával ahol lovagolnak és kikapcsolódnak. Szép Szabolcs szívesen lovagolta be kis faluja minden zugát, s közben elcsábította a néhány barátjának féltve örzött húgát...

 

Smidéliusz Csaba

Surd településen lakik 28 éves, Nagykanizsán tűzoltó. Szabadidejében szőlészkedik és gitározik. Csak Dolfi, mert mikor ránéztünk rögtön Dolph Lundgren jutott eszünkbe róla, csak őneki a kedvenc fegyvere a gitárja volt, és azzal aratott sikert a hölgyek körében.

 

Német Barbara

29 éves Budapesten született, Becsehelyen lakik postai kézbesítő nagyon szeretik a falujában. Szabadidejében kirándul lovagol, nagyon szereti az állatokat.

 

Varga Anna

Zalaszentjakabon lakik 18 éves jelenleg a Semmellweis Egyetemen tanul szülésznőnek. Szabadidejében sokat lovagol és néptáncol.

 

Szabó Réka

2 éves logisztikus végzettségű. Szabadidejében sokat lovagol és kiskutyájával sétál. Már kis kora óta sokat lovagol, hobbiként favágókkal szekeret tol.

 

Csapatkapitány: Kovács János

39 éves Nagykanizsán tűzoltó. Szabadidejében szereti a természetet járni, vadászik, sok időt tölt a hegyen a pincéjében ahol a kilátásban gyönyörködik Szívesen nézi a pincéje teraszáról, hogy az est miként száll alá a gyönyörü tájra, s közben elkortyolgat egy pohár rozét.