Blog Photo
  • 2009. május 31.

Geszti megajándékozta Sasvárit

Sasvári Sándor idén is lóra ült a Nemzeti Vágtán. Ezúttal viszont nem a sztárok között vágtázott, hanem az előfutamok napján tartott bemutatót. De mindezt csak azután tette, hogy átvette Geszti Pétertől a barátság jelképét, a Komatálat

Blog Photo
  • 2009. május 31.

Kezdetét vette a Nemzeti Vágta

Az esemény első napján rendben lezajlottak a Nemzeti Vágta próbái. Habár a szombati időjárás nem kedvezett a kilátogatóknak, így is több ezren voltak kíváncsiak rá, hogyan próbálnak a településeket képviselő lovasok, és a történelmi lovas gála fellépői.

Blog Photo
  • 2009. május 27.

Szombaton kezdetét veszi a II. Nemzeti Vágta

Idén a pünkösdi hosszúhétvégére esnek a Nemzeti Vágta rendezvényei. A háromnapos országimázs-fesztiválra százezreket várnak a szervezők, csakúgy mint tavaly. Idén összesen 90 település vesz részt a történelmi hangulatú lovasversenyen és a települések bemutatkozását szolgáló Vágta Korzón. Több város és község is jelezte már, hogy autós konvojokban vagy más módon, szervezetten érkeznek az eseményre. A főváros szombaton már teljes díszben fogadja majd vendégeit a Hősök terén és környékén.

Blog Photo
  • 2009. május 27.

Nyílt verseny, különleges futamok

Idén is Szotyori Nagy Kristóf, a Magyar Lovas Szövetség elnökségi tagja irányítja a Vágta versenyeinek lebonyolítását. Nemcsak az idei rendezvény lovasszakmai különlegességeiről kérdeztük, de a lovasok és lovak biztonságát érintő vonatkozásokról is.

Blog Photo
  • 2009. május 25.

Hogy kerül a csizma az asztalra?

- Geszti Péter megajándékozta a jótékonysági sztárfutam indulóit -

Egy nappal a Nemzeti Vágta előtt Geszti Péter értékes ajándékkal lepte meg a jótékonysági sztárfutam indulóit. A hírességek egy gyönyörű csizmát kaptak ajándékba.

Blog Photo
  • 2009. május 25.

Esélylatolgatás Pécsi Istvánnal

A Nemzeti Vágta szervezői arra kérték Pécsi Istvánt, a Nemzeti Lóverseny Kft. marketing igazgatóját, hogy az induló lovasok és a sorsolás ismeretében beszéljen egy kicsit az esélyekről, egy héttel az esemény előtt. Lássuk kikre érdemes odafigyelni, mit érdemes tudni a favoritokról.

Blog Photo
  • 2009. május 25.

Teret kapnak a Hősök

300 kilométer lovagolt Oszter Alexandra és csapata

Blog Photo
  • 2009. május 25.

A Kalapverseny győztesei

vezetik fel az Ügető sztárfutamot

Blog Photo
  • 2009. május 18.

Közel száz induló a Nemzeti Vágtán

A hétvégén tartották meg a 2009-es Nemzeti Vágta sorsolását. Összesen 90 település várta, hogy kivel sorsolják össze lovasait az előfutamokra. A május 30. és június 1. között Budapesten, a Hősök terén megrendezésre kerülő rendezvényre százezreket várnak a szervezők. Idén még több program várja majd a kilátogatókat, hiszen a különböző lovasversenyek, és a települések bemutatkozását szolgáló Vágta Korzó mellett, egy „Országkonyha” is színesíteni fogja majd Budapest egyik legnagyobb kulturális, turisztikai, és gasztronómiai fesztiválját.

Blog Photo
  • 2009. május 18.

Bátor Tábor a Nemzeti Vágtán

A Bátor Tábor is képviselteti magát a Nemzeti Vágtán. Az Alapítvány a Vágta szervezőinek jóvoltából egy lovast indíthat a Nemzeti Vágtán. Bogár Csaba a 4. futamban indul Prima-Donna nevű kancájával. A nevezés az UNION Biztosító támogatásával valósulhatott meg.

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?