Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

VERSENYZŐ

Szlovák Köztársaság - Slovenská republika (sárga)

Versenyző:
Bogdány Anton
Ló neve: 
Shagya VI-1
Ló kora: 
8
Ló neme: 
kanca
Ló fajtája: 
Shagya-arab
Ló színe: 
szürke
Ló tulajdonosa: 
Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.

Versenyző bemutatása:

 

Lovas / Rider: Anton Bogdány

Már gyermekkoromtól rajongok a lovakért, mindig is szerettem volna saját lovat, de szüleim nem engedhették meg maguknak, hogy vegyenek nekem egyet. Álmaimat később sikerült valóra váltanom. Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a lovak idomításával, lehetne mondani, hogy igazi „lósuttogóvá" váltam. Nincs olyan ló, melyre még nem tudtam volna felszállni! Szívesen adok tanácsot a lovagolni vágyóknak és a lovassportok szerelmeseinek, hogyan lehet a ló szívébe férkőzni. A Budapesti Nemzeti Vágtán szeretném beírni magam a történelembe!

Mottóm: A lovasnak és a lónak egy testnek és egy léleknek kell lennie.

 

Csapatvezető / Team Leader: Juraj Tóth

Juraj Tóth vagyok, agrármérnök, gazdálkodó paraszt ember. A családi gazdaság mellett több, mint 20 éve foglalkozom lovakkal.

Western versenyekben kezdtem edzősködni. Sok szép elért eredmény után fölkérést kaptam fölkészíteni lovat és lovast az először megrendezésre kerülő Felvidéki vágtára 2015-ben. Az idei versenyre edzettem saját Kéty nevű lovamat és a kis mezőny ellenére nagy stílusban sikerült megnyerni a Nemzetközi futamot, ezért reménykedünk, hogy Budapesten is bele tudunk szólni a nemzetközi versenybe.