News Photo

Mészáros Árpád Zsolt lóhátról énekelt a Nyírségi Vágtán

  • 2010. május 03.

- Suták Vanda nyerte a nyíregyházi sztárfutamot - A nyíregyházi származású Mészáros Árpád Zsolt nem kis meglepetést okozott a Nyírségi Vágtán: az Operettszínház sztárja egy ló hátáról énekelt és ráadásként ostorbemutatót is tartott. A 2010-es vágtaszezon május 2-án Nyíregyházán tartott előfutamán saját sztármegmérettetést is rendeztek, amelyet a 2008-as Vágta győztese, Suták Vanda nyert, maga mögé utasítva a hollywoodi világsztárokkal együtt dolgozó kaszkadőrt, Lezsák Leventét, és a hatalmasat bukó ifjú Kovács András táltost

Több ezer ember látogatott ki Nyíregyháza-Sóstóhegyre május 2-án a Nyírségi Vágtára, ahol idén Mészáros Árpád Zsolt is tiszteletét tette. A népszerű musicalénekes örömmel vett rész a Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutamának színes programjain, sőt, lóhátról elénekelte a Rómeó és Júlia egyik részletét, könnyekig meghatva ezzel a közönséget. Árpád ezután ostort ragadott, és egy ostorbemutatóval is lenyűgözte a nézőket.


Mészáros Árpád Zsolt

Nyíregyháziként mindig örömmel térek haza, különösen egy ilyen színvonalas rendezvényre. Nagyon jól éreztem magam, kedves fogadtatásban részesültem, és rengeteg ismerőssel is találkoztam.” – mesélt lelkesen élményeiről az Operettszínház sztárja.

A 2010-es Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutamán saját sztármegmérettetést is tartottak, amelyet Suták Vanda, a 2008-as Vágta győztes lovasa nyert meg, maga mögött hagyva a többek között Brad Pittel és Gerard Depardieau- val is együtt dolgozó kaszkadőrt, Lezsák Leventét, és a hatalmas bukást szerencsére csak karcolásokkal megúszó ifjú Kovács András táltost.

Mészáros Árpád Zsolt, aki a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán indul majd, figyelemmel kísérte a nyíregyházi előfutam versenyeit. „A hétvégén megismerkedtem a térség lovasaival is, akik mind nagyon tehetségesek.” – mondta Árpád, aki gőzerővel készül a júniusi sztárfutamra.


Suták Vanda, Mészáros Árpád Zsolt, Geszti Péter



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?