News Photo

Sebestyén Balázsék meghódítják a levegőt

  • 2011. szeptember 13.

A víz és föld leigázása után az eget is beveszik a Morning Show őrült műsorvezetői

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani közvetített már hajóról és száguldó kamionról, ám levegőben lógva eddig még soha. A hazai rádiózás nagymesterei így most arra készülnek, hogy az eget is meghódítják. A fiúknak valósággal elment az eszük: úgy tervezik, 50 méteres szédítő magasságból, a levegőben lógva, kaszkadőrök segítségével közvetítik majd egyedülálló adásukat.
Az égbe törnek Sebestyén Balázsék. A Class FM reggeli ébresztőshow-jának műsorvezetői jelentkeztek már be a Balaton vizéről és mozgó kamionhoz rögzített üvegstúdióból, ám ha minden jól alakul, legújabb, eszement vállalkozásuk ígérkezik a legextrémebbnek és leglátványosabbnak: a fiúk az elképzelés szerint soha nem látott módon, 50 méter magasból osztanák poénjaikat.

Mindenképpen olyat szeretnénk alkotni, ami még soha nem volt. Meghódítottuk már a vizet, száguldottunk már kamionon is a fővárosból egészen Alsóörsig, ám most nem kisebb feladatra szeretnénk vállalkozni, mint hogy egy daru segítségével felhúzzuk az üvegstúdiónkat közel 50 méteres magasságba. Még az is előfordulhat, hogy Jani elköszönéskor bungee jumpinggal a mélybe veti magát.” – árulta el mosolyogva terveikről Balázs.

2011.09.13.



A hír megosztása

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?