Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Közeledik a OTP BANK Jótékonysági Sztárfutam napja

A Nemzeti Vágtával közeledik a OTP BANK Jótékonysági Sztárfutam napja is, egy hihetetlenül színes mezőnnyel!

A jótékonysági sztárfutam a lovas-ünnep egyik legnépszerűbb programja, amelynek résztvevői az általuk választott alapítványnak ajánlják föl nyereményüket: a győztes 100 ezer forintot, a mezőny többi tagja 50 ezer forintot. A futam a szeptember 14-18 közötti Nemzeti Vágta utolsó napján, vasárnap délután rajtol.
Trokán Nórát az egyik népszerű énekes-vetélkedő showból ismerhette meg a nagyközönség és idén először próbálja ki magát az Sztárfutamon. Esélyei ennek ellenére nem rosszak, hiszen Papadimitriu Athina és Trokán Péter lánya már egészen kicsi kora óta lovagol, így nem ismeretlen számára a szerep.

Kunkli Tibor thai-boksz világbajnokunk illetve hatszoros Európa bajnokunk számára a szeptemberi vágta lesz az első, de sportember lévén egyáltalán nem retten meg a kihívástól, és szívesen vállalta el a sztárfutamra való felkérést!
 
Idén a női nemet nem csak egy hölgyinduló erősíti, hiszen Szöllösi Györgyi is elfogadta a Nemzeti Vágta sztárfutamára a felkérést. Györgyit a Duna Televízióból illetve a Magyar Televízió műsoraiból ismerhetjük. A sztárfutamon 4 éves kislánya fog izgulni érte.
 
Az új versenyzők mellett fellelhetünk régi „vágtás-arcokat” is az idei névsorban! Hajas László ismét nyeregbe pattan és idén már nem titkoltan a győzelemre hajt!
 
Kaszás Géza színművész tavaly állt a start vonalhoz először. Idén egész évben serényen készült a nagy viadalra és a részvétel mellett számára is fontos a dobogós hely.

Tartson velünk a szeptemberi nagy viadalra! Drukkoljunk közösen kedvenceinknek!
 
 
2011.09.14.