Blog Photo
  • 2024. június 14

Ötödször rendez Elővágtát Vácduka

Holnap tartják az ötödik Vácdukai Vágtát, amelyen huszárgyerekek, kishuszárok és nagyhuszárok is versenyeznek majd. Az egész napos rendezvényen – amely a Kővágó településrészen lesz – fellép mások mellett Bereczki Zoltán is.

Blog Photo
  • 2024. június 11

Aktuális Elővágta-naptár

Az Elővágták részleteiről az adott futam saját Facebook-oldalán lehet bővebben tájékozódni.

Blog Photo
  • 2024. június 03

Helyi lovas győzedelmeskedett a Vámospércsi Vágtán

Kovács Richárd Róbert volt a leggyorsabb a felnőttek között a második Vámospércsi Vágtán. A Kishuszár Vágtát Huszár Bíborka, míg a Huszárgyerek futamot Penzer Kamilla nyerte.

Blog Photo
  • 2024. május 31

Szombaton a Hajdúságban vágtatnak a lovak

A nyár első napján szervezik meg a második Vámospércsi Vágtát, a Nemzeti Vágta Előfutamát. Az egész napos ingyenes programon – amely a Járóbeteg Szakrendelő mögötti lovaspályán lesz – indítanak felnőtt, kishuszár és huszárgyerek futamokat.

Blog Photo
  • 2024. május 27

Szentkirály kiválósága nyerte az őcsényi Sárköz Vágtát

A Jimmy-t lovagló szentkirályi Csiki Laura győzedelmeskedett a tegnapi második őcsényi Sárköz Vágtában. A Tolna vármegyei település egész napos ingyenes programokat szervezett az őcsényi repülőtéren.

Blog Photo
  • 2024. május 27

Bácsfeketehegy lovasa nyerte a szombati Vajdasági Vágtát

A Hűség nyergében lovagló Koncz Dorottya nyerte Bácsfeketehegy képviseletében a 12. Vajdasági Vágtát szombaton. Az egész napos rendezvény – amelynek a szabadkai lóversenypálya adott otthont – nyitotta meg a Nemzeti Vágta 14 előfutamból álló idei szezonját, amely során 10 hazai és 4 határon túli megmérettetést rendeznek.

Blog Photo
  • 2024. május 24

Vasárnap rendezi a Sárköz Vágtát Őcsény

Vasárnap tartja második Elővágtáját Őcsény, amelyen gyerek, fiatal és felnőtt amatőr lovasok is indulnak. A Tolna vármegyei település egész napos ingyenes programokat szervez az őcsényi repülőtéren.

Blog Photo
  • 2024. május 24

Holnap rendezik meg a Vajdasági Vágtát

Holnap kerül megrendezésre a 12. Vajdasági Vágta, amelyen fiatal és felnőtt lovasok is indulnak. Az egész napos rendezvény – amelynek a szabadkai lóversenypálya ad otthont – nyitja a Nemzeti Vágta 14 előfutamból álló idei szezonját, amely során 10 hazai és 4 határon túli megmérettetést rendeznek.

Blog Photo
  • 2024. május 21

Ezen a hétvégén elrajtolnak az Elővágták

A Vajdasági Vágtával veszi kezdetét idén a Nemzeti Vágta Elővágtáinak sora. Ezen a hétvégén az amatőr lovasok a vajdasági Szabadkán szombaton, míg a Tolna vármegyei Őcsényben vasárnap mérkőzhetnek meg egymással. A tét nem kevesebb, mint a szilvásváradi döntőbe jutás.

Blog Photo
  • 2024. április 09

Szorosabb és izgalmasabb versenyeket ígér az idei Nemzeti Vágta

Az idei évben október 5-6-án rendezik Szilvásváradon a 17. Nemzeti Vágtát. A lovas hagyományaink felelevenítésére életre hívott egyedülálló lovas ünnepünket májustól augusztusig 16 vidéki és határon túli Elővágta előzi meg.

Naprakész információkat szeretnél a Nemzeti Vágtával kapcsolatban?